Вижте коя е първата японска кола с титлата "Автомобил на годината" в Германия ВИДЕО

  • 19.11.2020 8:50 /
  • 9144 /
  • 1
Вижте коя е първата японска кола с титлата "Автомобил на годината" в Германия ВИДЕО

Honda E дебютира на европейския пазар през пролетта на 2020 г. и оттогава спечели няколко пректижни награди, които подкрепят популярността му сред купувачите. Сред тях е Red Dot Design Awards за най-добър дизайн.

В Германия Honda E е получила и наградата EuroCarBody 2020 от експертите на Automotive Circle. Но новото постижение е много по-важно, защото мъничкият електрически автомобил стана първият японски автомобил в историята на конкурса, получил наградата „Автомобил на годината в Германия“.

Журито за наградата "Автомобил на годината в Германия" се състои от водещи автомобилни журналисти, които тестват нови продукти на пазара, оценявайки лекотата на използване, ефективността на шофиране, адаптивността на пазара и иновациите.

Първият електромобил на Honda впечатлява с необичайния си салон СНИМКИ

Победителите във всяка от петте категории - Compact, Premium, Luxury, New Energy и Performance се състезават за правото да се нарекат абсолютен победител.

Honda обнови CR-V и представи новата изумителна топ версия СНИМКИ

„За нас е голяма чест да бъдем първата японска кола, която спечели наградата„ Германски автомобил на годината“и също така сме невероятно горди с нея. Реакциите на потребителите и медиите спрямо Honda E са изключително положителни от момента на премиерата му. Този автомобил се явява прекрасен пример за продукт с уникален дизайн, усъвършенствани технологии и интелектуални възможности за свързаност. Ние сме безкрайно благодарни за тази награда ", казал е Кацухиса Окуда, генерален директор и президент на Honda Motor Europe. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ьеиж
    25.11.2020 18:26
    Грозно, бе....