Вижте как мъж разби Ferrari веднага след излизане от автомивка ВИДЕО

  • 13.03.2021 10:20 /
  • 9208 /
  • 0
Вижте как мъж разби Ferrari веднага след излизане от автомивка ВИДЕО

В мрежата е публикуван видеоклип на куриозна катастрофа, станала в Турция. Водачът на Ferrari 458 Italia излязъл от автомивката, не разчел мощността на суперавтомобила и се врязал в светофар.

Съдейки по публикуваните кадри, шофьорът на черното Ferrari 458 Italia е решил ефектно да излезе от автомивката. Вероятно той е натиснал педала на газта твърде силно, в резултат на което суперавтомобилът е поднесъл и се е ударил в бордюра с лявото си задно колело.

След това Ферарито се е обърнало в обратна посока и по инерция се е блъснало в стълба с дясната си страна.

Не се знае точно кой се е намирал зад кормилото на италианския суперавтомобил. Според една от версиите, служител на автомивката е попаднал в инцидента. Други очевидци на инцидента казват, че колата е била управлявана от нейния собственик. Във всеки случай, заради сериозния удар 458 Italia я чака скъп ремонт.

Тройна катастрофа: Сблъскаха се автомобили за над 700 хил. долара СНИМКИ

Ferrari 458 Italia дебютира на автомобилното изложение във Франкфурт през 2009 г. Спортният автомобил е оборудван с двигател V8 4.5 с мощност от 570 конски сили, който работи със седемстепенна роботизирана скоростна кутия с два съединителя.

Суперколата с две врати ускорява до „стотица“ за 3,4 секунди. Максималната скорост е 320 километра в час. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ