Вижте как изглежда БМВ 8-а серия с каросерията Shooting Brake

  • 22.07.2019 9:30 /
  • 6260 /
  • 0
Вижте как изглежда БМВ 8-а серия с каросерията Shooting Brake

Купето 8-а серия категорично може да бъде назовано за един от най-красивите модели на BMW сред произвежданите в момента. Но то може да стане още по-яко. 

Рендерна снимка на J.B.Cars показва купето BMW M850i в тривратния вариант Shooting Brake. Въпреки това, че за промяната на външния вид на автомобила не би била необходима много работа, резултат на свой ред ще е изключително впечатляващ. Художниците само леко са приповдигнали задната част на капака и са я удължили, добавяйки в крайна сметка стремителен и изящен силует.  

Заедно с това "Осмицата" се е сдобила с повече място на височина за задната седалка и е увеличила обема на багажника. Как да не се влюбиш в такъв красив и едновременно практичен спортен автомобил. Жалко, че 8-а серия най-вероятно никога няма да бъде произведена с такава каросерия.  

Искате да научавате най-интересното и най-новото от света на автомобилите? Харесва ви да четете съвети за вашата кола или да се наслаждавате на ретро кадри от автомобилната история? Тогава ни харесайте във Фейсбук! 

КОМЕНТИРАЙ