В Русия се притесниха: Не се купуват местни коли

  • 12.08.2020 8:47 /
  • 5695 /
  • 2
В Русия се притесниха: Не се купуват местни коли

Руската аналитична агенция обяви завършването на ново проучване, в което бяха интервюирани много шофьори дали биха купули автомобил, който е произведен в страната.

Анализът показва, че само 11% от шофьорите са готови да купят руски автомобили.

Как и кога можете да спирате с ръчна спирачка в движение според всички правила

Повече от 14% от анкетираните шофьори смятат, че си струва да се купи кола и да не се изпозлва градския транспорт, тъй като е неудобен и опасен за здравето. 3% от шофьорите искат да оставят личния си автомобил и да се прехвърлят в градския транспорт.
 

93% от шофьорите предпочитат да управляват лични автомобили, от които 48% използват автомобили за придвижване, въпреки финансовите проблеми. От общия брой повече от 65% от хората искат да купят нова кола, но не могат.

Ето каква е разликата между клиренс и пътен просвет при автомобилите СНИМКИ

Новите автомобили с чуждестранна изработка са в търсенето сред хората на средна възраст. В същото време младите руснаци предпочитат да купуват употребявани автомобили, но на чужди марки. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Съдията Дред
    13.08.2020 16:27
    Имах желание да си купя руски автомобил, но не можах. Сега мога, но не искам. Пък и като гледам на рекламната снимка табло като на Опел от началото на 90-те, и ми се отщява.
  • Ангелов Г
    14.08.2020 7:41
    Даже руснаците не харесват собственото си производство- грозни и ненадеждни автомобили. Не разбирам защо auto.blitz се прехласва толкова по тях и ги пробутва често на читателите на Блиц.