Уникум! 14-годишно момче се вряза и разби разкошна кола за $270 хиляди СНИМКИ

  • 18.10.2019 9:50 /
  • 24994 /
  • 0
Уникум! 14-годишно момче се вряза и разби разкошна кола за $270 хиляди СНИМКИ

Колкото повече премиум кросоувъри се появяват на пазара, толкова по-често те започват да попадат в съобщенията за катастрофи. Но е едно, когато собственик на елитния автомобил сам го разбие, а съвсем друго, когато машината попадне в инцидент, просто защото е в неподходящия момент, на грешното място.

В случая водачът е управлявал спокойно яркожълтия си разкошен Lamborghini Urus и всичко на пътя е изглеждало нормално, когато изведнъж 14-годишен тийнейджър, бягащ от полицията с откраднат автомобил, се врязва в кросоувъра за 270 хиляди долара. Инцидентът се е случи в австралийския град Пърт.

В полицията преди това се получило сигнал за кражбата на бял Subaru Forester. Служителите на реда бързо намерили откраднатия автомобил. Когато, обаче, полицейският автомобил Toyota HiLux паркирал отзад, субаруто ударило патрулния пикап и после рязко изчезнал от мястото си.

Култова суперкола Lamborghini бе разбита веднага след покупката СНИМКИ

В същото време малкият престъпник не успял да стигне далеч: скоро се блъснал в жълтия Lamborghini Urus, на чийто шофьор определено не му е провървяло.

Повредите на италианския всъдеход са сериозни и ремонтът му ще струват много. А откраднатият Subaru, съдейки по снимката, вече не може да бъде възстановен.

Хулигани блокираха магистрала, за да въртят "понички" (ВИДЕО)

Самият тийнейджър не е пострадал и дори се е опитал да избяга, но е бил заловен. Както се изяснило по-късно, това далеч не е първата кражба в криминалната „кариера“ на момчето. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ