Уникално ВИДЕО: Полицейско преследване разсмя милиони в мрежата

  • 28.01.2021 9:20 /
  • 16142 /
  • 0
Уникално ВИДЕО: Полицейско преследване разсмя милиони в мрежата

Видеозапис с полицейско преследване на нарушител на закона, едва ли би изненадало много хора. Мрежата е пълна с канали, където онлайн може да се гледа например как група от патрулни коли ускорява зад опитващ се да се измъкне спортен автомобил.

Заснемането обикновено е с отлична резолюция, провежда се от няколко хеликоптера, летящи ниско над пътя, както и от приближаващите и преминаващи превозни средства. 

Но едно от най-гледаните видеа тази седмица се оказа продължителното преследване на....трактор от индийски полицейски джип. Въпреки не особено добрата видимост в този мъглив ден, ниските скорости (все пак става въпрос за офроуд трасе), видеото с упорития служител на реда, преследващ нарушителя, се е оказало удивително вълнуващо и забавно.

Зрелищно полицейско преследване на висока скорост бе запечатано на ВИДЕО

Някои потребители в мрежата веднага са си спомнили годините, прекарани в игра на GTA, други пък най-добрите моменти от филмовата сага за Джейсън Борн, а трети - скечовете на Бени Хил.

Трудно е да не се посмеете на видяното и да не се възхитите на действията на тракториста. Вижте колко компетентно се държи той в преследването: осъзнавайки, че не може да се измъкне от джипа по равен път, той използва всички предимства на своята машина - мощност, проходимост и, колкото и да е странно, маневреност.

Шокираща кражба и преследване: Отмъкнаха катафалка с покойник от църква ВИДЕО

За съжаление засега няма официални коментари от индийската полиция за причините за полицейската акция (според някои източници трактористът е работил в кариера, където незаконно са добивани строителни материали - пясък, чакъл, глина) и за нейните резултати.

В последните кадри на видеото дръзкият нарушител смело навлиза във водоема и, изглежда, се отървава от преследването. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ