Уникално: Германци създадоха 6-тонен танк от Tesla Model 3 ВИДЕО

  • 19.05.2022 11:50 /
  • 7383 /
  • 1
Уникално: Германци създадоха 6-тонен танк от Tesla Model 3 ВИДЕО

Няколко инженери-ютубъри от Германия са решили да превърнат Tesla Model 3 в танк с гигантски гъсенични вериги, в резултат на което се получава 6-тонен електрически всъдеход.

Електрическите автомобили Tesla, поради своята популярност и превъзходни електрически агрегати, много често се превръщат в различни причудливи превозни средства.

Tesla вече е превръщан например в снегорин и са му поставяни офроуд окачвания, но всичко това е нищо в сравнение с майсторството, което германските ютубъри са направили с този Model 3.

Те добавят гъсенични вериги към електрическия автомобил, превръщайки го в гигантски 6-тонен електрически танк и го наричат Модел Т.

Шофьор навъртя невероятните 1,5 млн км с Tesla и разказа какво се е случило с колата СНИМКИ

Създаването на това необичайно превозно средство им е отнело четири седмици, като по-голямата част от това време е била посветена на създаването на гигантските вериги.

Колите Tesla вече имат нова интересна функция, която другите нямат ВИДЕО

Резултатът е несъмнено впечатляващ. Ентусиастите са получили Model 3 с 80-сантиметров клиренс, който ще може да се движи офроуд.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • PaulaFox
    21.05.2022 18:03
    ❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062