Удивително: Показаха най-малката каравана в света ВИДЕО

  • 06.03.2021 10:20 /
  • 9043 /
  • 1
Удивително: Показаха най-малката каравана в света ВИДЕО

Последната иновационна разработка на компанията Hitch Hotel от град Сейнт Кларита, Калифорния, е субкомпактна каравана. Преди няколко години фирмата представи подвижен модул, който като багажник беше прикрепен към теглича на колата.

Сега от компанията са отишли по-далеч и са оборудвали капсулата си с колела. По този начин задната част на автомобила не се претоварва и улеснява разполагането на жилищния модул на паркинг.

Кемперът на ремарке Hitch Hotel е един от най-компактните в света. Дължината в прибрано положение е само 39 инча или 99 см. На паркинга от него се извеждат две секции, влизащи една в една, като в сгъваема чаша.

В резултат от трансформацията се получава удобно двойно легло. Вътре има осветление, USB, контакт и люк за вентилация. В бъдеще компанията обещава да постави и климатик.

Красиви руски студентки и роудстърът "Крим" в нов календар СНИМКИ

Ремаркето е с прахово боядисана здрава рамка, независимо торсионно окачване и 10-инчови джанти на радиалните гуми. Капсулата е проектирана да бъде транспортирана със скорост до 80 мили (128 км / ч). В САЩ субкомпактният модул се продава за по-малко от 6 000 долара. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Охридски
    06.03.2021 20:21
    Във такава каравана спукаха задните гуми на Рошко Тираджията......????