Удивителна находка: Откриха Volkswagen Rabbit под верандата на къща СНИМКИ

  • 21.11.2020 9:50 /
  • 24422 /
  • 1
Удивителна находка: Откриха Volkswagen Rabbit под верандата на къща СНИМКИ

Това е една от най-странните находки на автомобили, които някога сме виждали. Volkswagen Rabbit, американската версия на Golf Mk1, е бил намерен под верандата на обикновен частен дом в Ню Джърси в САЩ.

Няма подробности за причините защо автомобилът Volkswagen е попаднал под верандата, но колата изглежда доста добре след години престой в закрито помещение, частично заровена в земята.

Този Volkswagen Rabbit е произведен в САЩ и е бил оборудван със заводски дизелов двигател. В един момент собственикът е заменил дизела с бензинов агрегат. Новите собственици на колата, които са дошли да я извадят изпод верандата, се наложило да работят усилено, за да я върнат в изправност.

На снимките се вижда и замърсеният интериор, който изглежда изненадващо добре след почистване и химическо чистене. Впрочем, същата метаморфоза се е случила и с екстериора: колата е измита и доведена до отлично състояние.

Вижте как собственик разби новия си Volkswagen секунди след покупката ВИДЕО

Автомобилите Volkswagen Rabbit са известни с корозията си върху денайли от задната част. Но този екземпляр изненадващо не е ръждясал! Като цяло каросерията е изключително добра за кола, която е била буквално заровена под къщата.

Volkswagen представи най-мощния Touareg в историята СНИМКИ

Сега автомобилът изглежда много добре и е страхотно, че новият собственик е успял да я върне от толкова странно място обратно на пътя!/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Alisa
    22.11.2020 11:27
    ❣️ Тъ︍рс︍я се︍кс б︍ез за︍дъ︍лж︍ен︍ие. Го︍тов за все︍ки експ︍ерим︍ент. - W︍W︍W︍.︍RU1︍7︍.︍C︍L︍U︍B