ТВ звезда изгърмя с удивителен брой глоби на пътя за три месеца ВИДЕО

  • 14.11.2020 10:20 /
  • 12376 /
  • 1
ТВ звезда изгърмя с удивителен брой глоби на пътя за три месеца ВИДЕО

Руската телевизионна водеща и известна блогърка Настя Ивлеева успя да сътвори нещо, което е почти немислимо, съобщават световните издания. Русата дама натрупа за три месеца над 140 глоби за нарушения на пътя, което значи по 5 установени нарушения дневно.

В края на юли тази година Настя си купила Lamborghini Aventador , за който си мечтаела още като студентка.


Именно с този спортен автомобил телевизионната водеща периодично нарушава ограничението на скоростта. За цялото време на притежание на автомобил Ивлеева е натрупала 142 глоби за нарушения на движението за общо 164,5 хиляди рубли. Освен това 23 от тях все още не са платени и тя има дълг от 17,5 хиляди рубли.


Настя не крие, че много обича високата скорост и наскоро разказа в профила си в Instagram как е вдигнала с новото Lamborghini Aventador 343 километра в час.

Въпреки факта, че Настя "тества възможностите на колата си" на специално подготвена писта, видеото предизвика силна критика в социалните мрежи. Повечето потребители са на мнение, че книжката на Ивлеева трябва да бъде отнета и тя трябва да бъде строго наказана, тъй като излага другите участници в движение на опасност.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • а бе...
    14.11.2020 19:58
    само тази руска блядь не бяхте показвали досега