Той открадна чужда кола, а сега всички му се смеят ВИДЕО

  • 09.05.2020 8:50 /
  • 13291 /
  • 0
Той открадна чужда кола, а сега всички му се смеят ВИДЕО

Потребителят на сайта Reddit честно е разказал как е станало всичко и като доказателства е прикачил видео от случайното престъпление.

В този ден Матю отишъл на работа с минивана на жена си и го паркирал на корпоративния паркинг. И тъй като мястото тук е охранявано, а освен това е и пълно с видеокамери, той оставил ключовете в колата. Това не е много нормално за нас, но изглежда, че в тихите американски градове много хора го правят. 

По време на обедната почивка той се качил в колата и отишъл да играе билярд с приятели (а шефът дали знае?). След 45 минути той тръгнал да се връща и изведнъж забелязал, че автомобилът е необичайно чист, въпреки че съпругата му не е отличителна с това. Оглеждайки се, той забелязал и детско кресло на задната седалка.

„Кресло за кола?“ Най-малкият ми син е на седем години и нямаме подобно нещо! Какво се случва ??? ” - притеснил се Матю.

Трогателна история: Любяща съпруга, суров мъжага и нов пикап ВИДЕО

Накрая мъжът разбрал, че това изобщо не е неговият автомобил. Оказало се, че той погрешно е взел точно същата кола като неговата, като собственикът също е оставил ключовете в машината.

Матю изпаднал в паника: при всичките камери наоколо той тръгнал с чужда кола и отсъствал час. Когато се приближил до паркинга, той се притеснявал, че полицията вече го търси. Но не, никой не забелязал случилото се. Той паркирал колата и признал пред охраната какво се е случило.

Вижте как изглежда първият в света татуиран автомобил СНИМКИ

Момичето от службата за сигурност дълго време се смяла, след като чула неговата история. Истинският собственик може би така и си е останал в неведение.

Матей не е имал проблеми след това, освен насмешките на колегите си. Сега той често е питан: „Сигурен ли си, че сега караш своята кола?“ /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ