Това са най-странните вещи, забравени в такси

  • 14.05.2023 11:50 /
  • 8517 /
  • 0
Това са най-странните вещи, забравени в такси

Всяка година пътниците в такситата забравят телефони, портфейли, ключовете си... Но това не са най-интересните неща от списъка.

Таксиметровите шофьори понякога се натъкват на много неочаквани вещи, които пътниците са оставили в колите им.

Това е така, защото хората понякога не проверяват например джобовете си след пътуване, за да видят дали нещо не е изпаднало. 

Не е изненадващо, че най-често пътниците оставят в салона онези предмети, които лесно могат да се изплъзнат от джоба им: смартфони (по-често Android, отколкото Apple), портфейли, ключове, цигари.

Стилна визия и голям пробег: Представиха електрическия наследник на Saab ВИДЕО

Но наистина удивително е, че някои пътници забравят багажа си! Uber, който публикува тази статистика, дава списък с необичайните неща, открити от шофьорите на услугата.

Първото място в класацията за 2022 година е за човек, който е оставил протезите си и то не като заплащане на пътуването, а по небрежност.

Една пътничка пък е забравила да вземе булчинската си рокля от колата, а друга успяла да забрави 18 бутилки слънчогледово олио.

Това са 10-те най-добри салона на коли за 2023 година СНИМКИ

В едно от такситата е открит и забравен кухненски робот. А друг шофьор, буквално, нямал късмет - пътникът забравил кутия с миризливи стриди. Друг пък оставил чиния с морски дарове в салона. Ароматно, да.

Но първото място от 2021 г. изглежда май не е подобрено. Тогава пътник е оставил пълна чанта със сирене в таксито.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ