Това не е ВИДЕО от филм на ужасите, а "подивяла" Tesla на пътя

  • 23.08.2019 9:20 /
  • 24015 /
  • 0
Това не е ВИДЕО от филм на ужасите, а "подивяла" Tesla на пътя

Всеки ден в света се случват много катастрофи и произшествия, но инцидентите с електромобилите Tesla винаги привличат специално внимание, защото често те са свързани с използването на автопилота, който засега не може да се похвали с напълно адекватна работа.

В мрежата се появиха записи от камери за видеонаблюдение от улица в град Маягес в Пуерто Рико. На кадрите може да се види как водач на кросоувър Tesla Model X се опитва да направи паралелно паркиране между две коли, но след това нещо се обърква.

Автопилотът на Tesla Model 3 уби водача си за 10 секунди (ВИДЕО)

Електромобилът рязко ускорява и закача стоящия отпред пикап Toyota Tacoma. По-нататък колата набира още по-голяма скорост и лети към отсрещния тротоар, където в този момент се намира мъж. За щастие, той успява да реагира бързо и буквално се притиска към стената, така че машината да не го смаже.

След това електрическата кола прави още един кръг на триста и шестдесет градуса и едва след това спира.

Tesla Model S спаси живота на водача си в ужасяваща катастрофа (ВИДЕО)

Според шофьора всичко се е случило поради факта, че електромобилът самостоятелно е ускорил рязко, но дали това е така или не предстои да се изясни. Никой от хората, участващи в инцидента не е пострадал./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ