Това е невероятно: Папата се движи в пикап УАЗ (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 30.03.2019 10:20 /
  • 9450 /
  • 2
Това е невероятно: Папата се движи в пикап УАЗ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Кадри от снимките на новия сезон на популярен телевизионен сериал изтекоха в мрежата. На фотографиите и видеото ясно се вижда логото на руския завод. Колата ще се появи в продължението на сериала "Младият папа", който се нарича "Новият папа". Главната роля в него ще бъде изпълнена от Джон Малкович.

През миналата година, пикапите УАЗ бяха сертифицирани за италианския пазар и започнаха да ги продават там. След като видели автомобила, създателите на сериала се обърнали за помощ към официалния дилър на Уляновския автомобилен завод в Италия, където на машината е придадена подходящата позната визия.

Свещеник шокира мрежата с Porsche Boxster и с това, което накара деца да направят (СНИМКИ/ВИДЕО)

Автомобилът е оборудван със стъклен купол,  задната част на каросерията е променена. Поставена е 2.7-литрова "четворка" ЗМЗ, способна да работи както с бензин, така и с газ. Цялото допълнително оборудване за пикапа е инсталирано в Италия.

В Бургас показаха БМВ-то на Ангела Меркел, продават го на невероятна цена (СНИМКИ)

Както вече споменахме, "Новият папа" е продължение на филма "Младият папа"  - италианско-испанско-френски драматичен сериал, режисиран от италиански режисьор  Паоло Сорентино с Джуд Лоу и Даян Кийтън в главните роли. Първата част бе представена на 21 октомври 2016 г. В края на 2018 г. в Италия започна работа по продължението, наречено “Новият папа”. Паоло Сорентино наскоро обяви, че вторият сезон от сериала ще бъде излъчен през ноември 2019 година. В продължението ролята на главата на католическата църква вече играе Джон Малкович. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Вилхелм тел
    31.03.2019 8:53
    Какво като е уазка бре тъп Ганчо. С продажнически и подкупени управляващи. Каде е вашата красива Американска кочина. У и да водите воини за грабеж на чер от злато. СРАМ.
  • васко
    31.03.2019 11:07
    Уаз-ката е здраво нещо.Там където захаросаните от рекламите западни и не знам какви си джипове не минават-грубата на вид руска кола се разхожда спокойно