Това е идеалният пикап за пикник - с вградена кухня ВИДЕО

  • 30.07.2021 9:50 /
  • 788 /
  • 0
Това е идеалният пикап за пикник - с вградена кухня ВИДЕО

Базираната в САЩ компания-стартъп Rivian се готви да започне търговски доставки на два изцяло електрически модела - всъдехода R1S и пикапа R1T.

Напоследък пикапът се радва на голямо внимание, като бе показана къмпинг кухня, опция за пикапа. За самия R1T се знае от 2018 г., а вградената кухня беше обявена през 2019 г., но сега може се види и как работи.


Цялото оборудване на компактната кухня е скрито в огромна ниша, разположена между салона и каросерията - тя се нарича Gear Tunnel. Този тунел може да се използва по няколко различни начина: като допълнителен багажник, като отделение за втора батерия (пикапът, напомняме, е изцяло електрически), и за поставяне на кухнята.

Удивително: Собственик показа пикапа си с пробег от 2,4 милиона км ВИДЕО

Във видеоклип, публикуван в профила на компанията в Twitter, възможностите на кухнята са демонстрирани от водещия инженер Рейчъл Джукс и главния изпълнителен директор на Rivian Джей Скариндж.

Цялата кухня се измъква от тунела и бързо се разгръща. Тя включва индукционен котлон с мощност 1440 вата, мивка с водна помпа и комплект титаниеви съдове за готвене, скрити в чекмеджета със специална защита от вибрации.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Този пикап накара всички да си търкат очите невярващо

Готварската печка и мивката могат лесно да се задвижват чрез релсата, която ги държи на място - в нея са вградени чифт 110-волтови контакти за захранване на кухненското оборудване. Цената на тази опция за пикапа R1T ще бъде 5000 долара. 

КОМЕНТИРАЙ