Толкова ли са зле пътищата на България: Класация показа къде се нареждаме в света ТАБЛИЦА

  • 04.10.2022 9:44 /
  • 17463 /
  • 2
Толкова ли са зле пътищата на България: Класация показа къде се нареждаме в света ТАБЛИЦА

Когато вече можете да шофирате, живеенето или посещението на място с висококачествени пътища може да бъде изключително полезно по много причини: по-добра икономия на гориво, по-малко износване на гумите и повреди по превозното средство, по-комфортно пътуване до и от вашите дестинации и не на последно място по-добра безопасност, пише Факти бг.

Обратно, зле поддържаните пътища могат да бъдат вредни за превозните средства и опасни за всички участници в движението. Лошите пътни настилки могат да доведат до увеличаване на произшествията; което от своя страна може да доведе до увеличаване на нараняванията; и за съжаление, на смъртните случаи.

Сайтът zutobi представя актуализирана версия за текущата 2022 година, резултатите от която определено будят недоумения. Проучването обаче претендира за достоверно, а дали е такова можете да прецените сами. За държава с най-лоши пътища от 59-те, които попадат в класацията е определена Кувейт, а България, която е на 44 позиция е пред страни, като ОАЕ. Все пак ви предлагаме пълната класация.

Пътищата у нас били по-добри от тези в ОАЕ! - 2Пътищата у нас били по-добри от тези в ОАЕ! - 3Пътищата у нас били по-добри от тези в ОАЕ! - 4Пътищата у нас били по-добри от тези в ОАЕ! - 5Пътищата у нас били по-добри от тези в ОАЕ! - 6Пътищата у нас били по-добри от тези в ОАЕ! - 7

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Желяз каменоff
    05.10.2022 7:50
    В Заир Коста Рика и Зимбабве и Камерун са по хубави пътищата.магистрали са дори.
  • Валентин
    05.10.2022 22:22
    Пълни глупости в Европа Франция е номер 1 ,следва я Испания , аман от фейк измишьотини