Тайно показаха новия Chevrolet Niva на автодилърите

  • 19.11.2019 9:50 /
  • 2195 /
  • 0
Тайно показаха новия Chevrolet Niva на автодилърите

Оказва се, че моделът от следващото поколение е готов и негови фотографии са били показани на дилъри на марката в Русия, съобщават световните издания. 

Според информацията, наследникът на популярния бюджетен всъдеход по същество е останал същият, с изключение на новата предна част в духа на едноименния експериментален автомобил. Освен това, не се очакват иновации в остарелия салон на машината. Причините са очевидни - явно не са били предвидени достатъчно средства за пълномащабна смяна на поколенията.

Разсекретиха визията на новата Lada Niva (СНИМКИ)

Впрочем, промени все пак ще има. По-просторното отделение на двигателя вероятно ще поеме по-големи агрегати. Настоящият 1,7-литров бензинов двигател Chevy Niva не е достатъчен и теоретично неговото място може да заеме 1,8-литров двигател от Lada Vesta или, може би, агрегати на Renault.

Chevrolet Niva II Concept

Феномен: Съветска Niva произведена за Канада през 1991 г., още движи като нова в САЩ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Друга изненада вероятно може да стане изоставянето на марката Chevrolet. General Motors всъщност напусна Русия и според някои данни в момента компанията води преговори за продажбата на своята част. Възможно е производствените мощности да бъдат взети под крилото на обединението Renault-Nissan-Mitsubishi. В противен случай съдбата на старата нова Нива поражда определени опасения. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


 

КОМЕНТИРАЙ