Такова нещо на Лада със сигурност никога не сте виждали СНИМКИ

  • 16.10.2019 9:12 /
  • 28735 /
  • 0
Такова нещо на Лада със сигурност никога не сте виждали СНИМКИ

Майсторите от компанията Dop-Shop измислиха как да увеличат багажното отделение и на без това доста голямото комби Lada Largus.

Те са проектирали две допълнителни секции, които се закачат на задните врати. 

Благодарение на това, че допълнителният багажник е направен от армирана стъклопластика, неговото тегло е само 40 килограма, а товароподемността - 100 килограма. 

Материалът може да бъде боядисан във всеки един цвят на каросерията на автомобила. 

Shuttle Box - така наричат разработчиците своето произведение - не натоварва и уврежда пантите на основните врати, защото се закрепва на задните стойки на каросерията и има допълнителни задни фарове със същия дизайн като щатните. 

А също така допълнителен стоп и място за закрепване на регистрационна табела, оборудвано с осветление, както е по правилата. 

 

Полезният обем на допълнителния багажник е 800 литра, като в него има и лавици. Височината на конструкцията е 820 мм, ширината достига до 420 мм, а дълбочината 650 мм.

Разработчиците от Shuttle Box съобщават, че конструкцията в скоро време ще получи сертификат, който е напълно достатъчен за използването на "кутията" и внасянето на промени в конструкцията на автомобила въобще няма да са необходими. 

Цената на Shuttle Box е 55 500 рубли (около 1 500 лева), а боядисването в цвета на автомобила ще струва още 13 000 рубли.  

 

КОМЕНТИРАЙ