Такава битка между шофьори едва ли сте виждали ВИДЕО

  • 04.11.2021 9:50 /
  • 30531 /
  • 5
Такава битка между шофьори едва ли сте виждали ВИДЕО

Видеоклиповете, заснети с автомобилни видеорегистратори и широко разпространени в тематични форуми и социални мрежи, се разделят на няколко основни групи: ужасяващи произшествия (и чудодейни спасявания); нелепи инциденти на пътя; чудаци (или неудачници) зад волана; както и сблъсъци между стихии и човека.

Отделен вид видеоклипове са свързани с т.нар. road rage или яростта на пътя. Както подсказва названието, тези видеоклипове са свързани със спорове между шофьори на пътя или на паркинг.

Понякога те са драматични, но често завършват и по комичен начин. Неотдавнашният случай в бразилския град Флорианополис (столицата на щата Санта Катарина в южната част на страната, недалеч от Сао Пауло) се отнася към последните.

Двамата шофьори решават да изясняват отношенията си на пътя в Бейра Мар на Северния булевард във Флорианополис след конфликт на пътната лента. Съдейки по видеото собственикът на червения Nissan е очаквал сребърната Toyota да му позволи да се премести в най-дясната лента, но това не се е случило.

На светофара двата автомобила са един до друг и разгневеният пътник на Nissan удря дясната предна врата в корпуса на съперника си. Реакцията е незабавна, като вратата на Toyota се удря два пъти в каросерията на Nissan.

Зрелищно ВИДЕО: Танк остави пробойна в тир на пътя

Последвала е битка, която е развеселила потребителите в мрежата, както в Бразилия, така и извън нея. Двамата съперници (пътникът на предната седалка в Нисана и шофьорът на Тойотата) удрят вратите на колите си, докато пътничката на Тойотата не излиза от колата, не откъсва задната чистачка и не започва да я блъска в задната част на колата.

Раздразненият шофьор на Nissan се опитва да даде заден ход, очевидно за да прегази нахалното момиче, но то се връща в салона и Тойотата напуска бойното поле с известно предимство по точки.

Дали историята е продължила отвъд пределите на този видеоклип, ние, уви, не знаем. Иска ни се да вярваме, че полицията ще разпознае и двамата участници в битката и ще оцени тяхната ярост, стремеж и желание за победа. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • [email protected]
    04.11.2021 11:33
    Мръсна сган!
  • Selqndur
    04.11.2021 11:33
    На майка ви путката!
  • Президента Радев
    04.11.2021 11:34
    Моля, не гласувайте за мен! Плана ми е да еба наред и ще преебавам подред!
  • Бразилейро
    05.11.2021 22:18
    Щом е Бразилия, минимум , с кожената палка, се поздравяват.
  • Alex
    07.11.2021 10:16
    Както винаги,видеото ви не е налице.И много интересна снимка?!