Suzuki пусна кросоувър, който струва само 5300 долара СНИМКИ

  • 01.11.2019 10:20 /
  • 4348 /
  • 0
Suzuki пусна кросоувър, който струва само 5300 долара СНИМКИ

В Индия започнаха продажбите на новия субкомпактен кросоувър Suzuki S-Presso, който обещава да надделее над лидерите в своя сегмент. Работата е там, че цената му е едва 5300 долара.

Малкият кросоувър е изграден на новото поколение на модулната платформа Heartect. Основата е концептът Suzuki Future S. Дължината на този нов автомобил е 3565 мм, ширината - 1530 мм, а височината - 1546. Изглежда, че е малко тесен за височината си. Пътният просвет е 180 мм.

Дизайнът на S-Presso не може да се нарече красив, но може би в Индия имат напълно различни вкусове. Решетката на радиатора ни напомня за новото поколение на Suzuki Jimny. 14-инчовите джанти се явяват стандартни. Сякаш те са твърде малки за такъв автомобил.

Декорацията в салона изглежда от доста високо качество. Базовата версия на кросоувъра има шофьорска възглавница, сензори за задно паркиране и ABS. В скъпите версии има цифров приборен панел. Високият покрив и голямата площ от стъкло създават впечатлението, че интериорът е просторен.

Вижте уникалния дуел между ГАЗ 66 и Suzuki Jimny сред вода и лед (ВИДЕО)

Автомобилът има трицилиндров 1,0-литров бензинов двигател с мощност 68 к.с. и 90 Nm въртящ момент. Работи заедно с 5-степенна ръчна скоростна кутия (като опция се предлага 5-степенна автоматична).

Suzuki представи автомобил без волан и шофьорска седалка

Базовата версия на Suzuki S-Presso струва 5300 долара. И въпреки че външно кросоувърът може да не се хареса на мнозина, то той има много предимства (просторен салон, добро оборудване, лесен за управление, двигател, достатъчно мощен за този сегмент, нисък разход на гориво). Надяваме се, че някой ден този модел ще се появи в Европа и България. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ