Subaru създаде страхотен всъдеход за тежки условия СНИМКИ

  • 03.09.2021 10:50 /
  • 3632 /
  • 1
Subaru създаде страхотен всъдеход за тежки условия СНИМКИ

Subaru представи официално Wilderness - офроуд версията на кросоувъра Forester. Станаха ясни и разликите от базовия кросоувър Subaru Forester. 

Припомняме, че под марката Wilderness производителят предлага офроуд модификации на серийните си модели. Първият е комбито Outback Wilderness, представено през март 2021 г. Подобно на комбито, кросоувърът Forester Wilderness е насочен към пътувания по сериозен офроуд.

Външно, кросоувърът Subaru Forester Wilderness се отличава с нов дизайн на предната част - уникален дизайн на решетката на радиатора, оптиката и броните, както и със защитен пластмасов обвес по периметъра на каросерията. Тъй като това е "дива" версия, тя не е без допълнителна защита на двигателя.

Освен това новият всъдеход има подсилен покрив. Вместо предишните 80 кг, сега 100 кг товар могат да бъдат поставени на горния багажник. Покривът има още едно приложение - може да бъде използван като основа за къмпинг палатка.

Особеностите на офроуд версията на кросоувъра включва модифицирано окачване. Настройките му са направени по такъв начин, че да „поглъщат“ неравностите и да ги направят възможно най -незабележими за пътниците в кабината.

Новият Forester Wilderness има 17-инчови черни джанти и гуми за офроуд Yokohama Geolandar A / T с релефни странични стени. 

Новият автомобил ще се задвижва от 2,5-литров опозиционен двигател с мощност 185 к.с. и 239 Nm. Двигателят е съчетан с вариатор и система за задвижване на всички колела. Комбинираният разход на гориво е 9 литра на 100 км.

Новият Subaru Forester е със страхотен дизайн и още по-безопасен СНИМКИ

Очакваният кросоувър Subaru Forester Wilderness се предлага с мултимедийна система с 8-инчов екран. Вътрешността е покрита с водоустойчив материал.

Списъкът със системи за безопасност и подпомагане на водача включва фирмената система Subaru EyeSight. Тя може да открива препятствия и пешеходци и да спира автомобила навреме, ако се появят такива.

Продава се уникален Subaru Impreza от 1998 г. с почти нулев пробег СНИМКИ

Цената на новия автомобил вече е известна. Базовата версия на кросоувъра е оценена на 32 820 долара. Subaru Forester Wilderness ще бъде пуснат в продажба през октомври. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • шофер
    04.09.2021 8:34
    Източна талига сделана от кенчета кока-кола. Зимъска пуска котва и я вдига на пролет.