Странно поведение: Заснеха как Tesla Cybertruck вилнее на път ВИДЕО

  • 30.03.2023 8:37 /
  • 4406 /
  • 1
Странно поведение: Заснеха как Tesla Cybertruck вилнее на път ВИДЕО

Електрическият пикап Tesla Cybertruck бе забелязан да се движи опасно по пътя. Електромобилът опасно се люлееше в лентата на обществен път и влизаше със скорост в завоите - явно шофьорът е тествал кормилната уредба. 

По-внимателните потребители забелязаха, че в първите секунди на видеото пикапът завърта не само предните, но и задните колела, което показва наличието на напълно контролирано шаси. Ако случаят е такъв, тогава видеото заснема електрически пикап с четири двигателя.

За Tesla Cybertruck наистина беше обещано напълно контролирано шаси със "свръхбърз контрол на въртящия момент за всяко колело" – това заяви самият Илон Мъск още през 2021 година. Тогава ставаше въпрос за модификация с четири електромотора, с които трябва да започне производството.

В момента Tesla продължава пътните тестове на киберкамион в Калифорния. Бета прототипите, които са забелязвани от очевидци, се различават един от друг: например в началото на февруари пикап с модифициран дизайн на страничните огледала бе забелязан да се движи по пътищата. 

А още по-рано Cybertruck беше забелязан с гигантска чистачка на предното стъкло, която в изключена позиция бе отстрани на предното стъкло, а не на дъното му.

Наскоро в мрежата се появиха и снимки на пикап с черен преден капак и с черен капак на багажника.

Производството на Tesla Cybertruck се организира в Gigafactory в Тексас: там се изгражда леярна, цех за монтаж и производство на каросерията. Началото на сглобяването на колата е насрочено за средата на 2023 г.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Станчо
    02.04.2023 5:40
    Абе това е най грозното нешто въобще не може кола да се нарече ужас