Stern предрече успех на Lada 4x4 Vision в Европа при едно важно условие (СНИМКИ)

  • 09.04.2019 9:00 /
  • 43196 /
  • 2
Stern предрече успех на Lada 4x4 Vision в Европа при едно важно условие (СНИМКИ)

Немското списание Stern оцени всъдехода Lada 4x4 Vision и отбеляза "своеобразния му дизайн. Авто експертът на изданието Гернот Крампер смята, че новата джипка ще бъде успешна в Европа, ако успее да отговори на едно много важно условие. 

Ето с незначителни съкращения експертната оценка на Stern за Lada 4x4 Vision:

Lada Niva е създадена през 1976 г. и от тогава с незначителни промени носи класическите предимства на руския автомобил: всъдеход, неразрушим, икономичен и евтин. Недостатъците му също са предостатъчно.  Древни технологии,  подходящи само горски работници и ловци, липса на защита от ръжда и пр. 

Наследникът остава верен на измеренията на своя предшественик, визуално той продължава да бъде влиятелен. 21-инчовите джанти с увеличен размер обикновено са типични за концептуалните автомобили. 

Плановете на "АвтоВАЗ" за Lada - нови 8 модела и нов рекламен девиз

Особено впечатление прави неравната, начупена повърхност на каросерията. Така дизайнът улавя модния „тактически”  външен вид, който придава военизиран на всеки предмет от ежедневието. 

Пуристите ще бъдат разтърсени, но „Тактика” е мегатенденция по целия свят - засега само големите автомобилостроители пасуват. Дали в Lada осъзнава този официален език, е друг въпрос. Защото всички вълни и чупки при огъването на ламарината за каросерията струват пари - докато Лада означава „евтина“. 

Х-образната решетка с оптично продължение на фаровете е ориентирана към  бъдещето. Светлият интериор на кабината и невероятно елегантните спортни седалки трябва да бъдат прекалено резки за повечето купувачи, тъй като цветната гама за младите купувачи е нещо, което със сигурност е възможно.

Ще се появи ли скоро новата LADA 4х4 Vision в Западна Европа (СНИМКИ)

Т-образният люк изглежда много готин. В допълнение, 4X4 визията има огромен пътен просвет.

Шансовете са добри
Само няколко техническите детайла са известни. Новото превозно средство ще се основава и на нова платформа. Освен това, наследникът на Нива ще получи модерно задвижване, включващо програми за шофиране и автоматична трансмисия. 

Новата концепцията 4X4 на Lada  вече е близо до производството. Ако специфичният език на дизайна остане и ако Lada успее да поддържа конкурентното ценово ниво на Niva, то и новата  4Х4 трябва да бъде успешна в Европа.

Новата Lada 4X4 Vision възхити Московския автосалон: Легендарната Нива излиза в пенсия (СНИМКИ)

Напомняме това важно условие: Понастоящем получавате Niva със задвижване на всички колела за по-малко от 11 000 евро./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Ъгълът
    09.04.2019 20:49
    Рашките и луксозен автомобил хахахаха !!!Не става !
  • Чичо Ники Бенца
    10.04.2019 18:59
    до "Ъгълът": имам магазинна нива 4х4 от сеп 2013 е. великолепен автомобил е. използвам го за хобитата си: еколело и планина. сипвам и карам. нямам нито една каквато и да е авария. ти каква лада караш, иначе?