Шофьорка изгуби съзнание зад волана на кръстовище, цяла тълпа хукна да ѝ помага ВИДЕО

  • 24.05.2022 8:43 /
  • 4705 /
  • 1
Шофьорка изгуби съзнание зад волана на кръстовище, цяла тълпа хукна да ѝ помага ВИДЕО

Случката е от началото на март в щата Флорида във САЩ. Жена е получила сърдечен пристъп, докато е шофирала, и е изгубила контрола върху автомобила си.

Когато колата ѝ бавно влязла в кръстовището на Конгрес авеню, шофьор на съседен автомобил, подозирайки, че нещо не е наред, изтичал през улицата махайки с ръце, за да привлече вниманието на другите шофьори. 

Няколко души изскочили от колите си и със съвместни усилия успели да спрат неуправляемия автомобил. Една жена донесла дъмбел от колата си, с която мъж успял да разбие задното стъкло на неуправляемата кола. След това друг мъж се промъкнал през прозореца, за да отвори една от вратите. След като колата била най-накрая спряна, тя била преместена на най-близкия паркинг, където медицинска сестра оказала първа помощ на получилата сърдечен пристъп жена. 

Буквално за няколко дни това видео е успяло да събере над 200 000 гледания. Потребителите се радват, че на този свят все още има неравнодушни хора, които са способни да забележат човек в беда и да му се притекат на помощ без да мислят за последствията. 

"Жената бе просто възхитителна. Тя бе първата, която се задейства и толкова опасно премина през кръстовището. Истински герой", коментира Аншуман Синха.

"Групата беше толкова разнообразна, но успя да се събере ида помогне. Мъжете, жените, възрастните, младежите, чернокожите, белите, ветераните, гражданите и така нататък. Всички бяха заедно - толкова е приятно да се види това", пише на свой ред tbrian420.

"Всеки ден гледам само лоши новини: убийства, расизъм, катастрофи, грабежи, изнасилвания. Но ние по своята природа сме добър народ, мисля, че политиците и глобалното затопляне ни кара да забравим това", жалва се Уилям ДиСтасио.

"Това показва, че за човечеството все още има надежда", пише SlimeYou Out.  

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • PaulaFox
    24.05.2022 11:22
    Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на: https://ja.cat/id398062