Skoda разсекрети интериора на новия хечбек Scala (СНИМКИ)

  • 30.11.2018 9:20 /
  • 12189 /
  • 2
Skoda  разсекрети интериора на новия хечбек Scala (СНИМКИ)

Skoda показа салона на хечбека Scala. Неговата архитектура няма да има нищо общо с настоящата гама от модели на компанията.

Автопроизводителят продължава да подготвя обществеността за премиерата на новия си модел, който ще замени хечбека Rapid Spaceback. След техническите детайли и фотографиите на замаскираната машина, Skoda показа и интериора на хечбека Scala. Премиерата му е насрочена за декември тази година, така че компанията реши да разкрие почти всички карти.

От фирмата подчертават, че Scala ще стане първият модел на Skoda, при време създаването на който има отдалечаване от прагматичния и консервативен дизайн в посока към по-емоционалния.

Централното място в интериора заема отделно стоящият 9.2-инчов екран на мултимедийната система, извисяващ се в центъра на предния панел. Чехите твърдят, че в своя клас това ще бъде най-големият екран.

Вижте как ще изглежда купето на Skoda Kodiaq (СНИМКИ)

Цялата предна част е решена в модерен минималистичен стил: отворите на вентилационната система са разположени под екрана, блокът за управление на климатика е под тях и след това има празно пространство за поставяне на малки неща, което е под просторна ниша. В същото време практическите решения в духа на Simpley Clever също са използвани в автомобила: например зад селектора на скоростите се вижда ниша с удобни слотове за вмъкване на смартфон.

Volkswagen Tiguan вече със стайлинг пакет Black R-Line (СНИМКИ/ВИДЕО)

Също така, Skoda Scala в скъпите версии ще получи виртуален панел, базиран на широкоформатен екран.

Освен това в декорацията на хечбека ще бъдат използвани нови материали с различна текстура и декоративни вложки. Разбира се, тяхното качество също расте: например, целият преден панел ще бъде изработен от мека пластмаса. На снимката на Skoda Scala са комбинирани плат и кожа, но ще има и по-прости тапицирани версии. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • каручката
    30.11.2018 9:57
    страшен дизайн , копирано едно към едно с пежо 308 от преди пет години
  • бачо Кольо
    30.11.2018 20:16
    Май нещо от Пежо откраднато ми се вижда