Skoda откри нов търговско-сервизен комплекс в София

  • 10.12.2018 9:47 /
  • 12006 /
  • 1
Skoda откри нов търговско-сервизен комплекс в София

Чешката марка Skoda вече има нов дом в София. Вторият търговско-сервизен комплекс в столицата се намира в квартал „Дружба” на бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 97. Новият център на Skoda на компанията „Еуратек Ауто” беше открит с официална церемония и ще отвори врати за клиенти в началото на 2019 година.

Официални гости на откриването бяха Душан Щраух, посланик на Чехия у нас и Луцие Кун, регионален търговски директор на Skoda Auto за Източна Европа. „Бих желал с този комплекс да подобрим качеството на обслужването на нашите клиенти, като го поставим на едно ново и по-високо ниво. С него ще намалим и сроковете, с които изпълняваме техните поръчки и заявки”, сподели своите очаквания за работата на новия търговско-сервизен център управителят на „Еуратек Ауто” Людмил Недев по време на церемонията по откриването.

Новият търговско-сервизен комплекс на Skoda е изграден на територия от 10 000 кв.м и разполага с обща застроена площ от почти 5000 кв.м, което го прави един от най-големите центрове сред автомобилния бранш у нас. Предимствата на добрата локация на шоурума ще позволят на всички клиенти на марката по-бързо и удобно да се придвижват до търговско-сервизната част, както и по-кратки срокове за всички заявени сервизни дейности.

Търговско-сервизният комплекс разполага с над 650 кв.м изложбената площ, с 500 кв.м офисна част и с просторна и модерна сервизна част за общи ремонти с размер от 1200 кв.м, изцяло проектирани и изградени в съответствие с високите стандартите на производителя Skoda Auto. На територията на новия комплекс в София в приятна и спокойна атмосфера всички клиенти на марката ще бъдат консултирани от професионален търговски екип, за да могат да изберат най-подходящия за нуждите им модел на Skoda, а в модерно оборудвания сервиз обучените сервизни техници ще се погрижат за поддръжката на автомобилите им.

Под покрива на новия търговско-сервизен комплекс почитателите на марката Skoda ще имат уникалната възможност да разгледат обособена колекционерска изложба на ретро автомобили, където са събрани класически модели, както с марката Skoda, така и редица други интересни за любителите модели. В музея посетителите ще могат да видят емблематичната Skoda Octavia от 1961 г., както и познатите от социализма модели 1000 MB, 110 L, 120 L и модерния Favorit, както и други ретро модели като отлично запазена Warszawa 223 и произвеждания в България модел Bulgarrenault 8.

„Еуратек Ауто” представлява марката Skoda в България от вече цели 26 години. За това време компанията успя от нулата да изгради мрежа от 15 шоурума в страната. Автомобилите Skoda са сред едни от най-продаваните в страната, като тази година ще бъдат продадени над 4000 коли у нас, поставяйки абсолютен рекорд за марката.

Състезателната Skoda Fabia R5 донесе шампионската титла за марката

По време на откриването на новия търговско-сервизен комплекс на Skoda в София бяха наградени новите рали шампиони на България - Мирослав Ангелов и Недялко Сивов от отбора на „Мегапорт Рейсинг“ със състезателната Skoda Fabia R5. Управителят на фирмата вносител на Skoda у нас Иван Тодоров връчи приза на компанията за специални постижения в автомобилния спорт, изразявайки своята удовлетвореност от съвместното партньорство и усилията, които отборът полага за възраждане на българския автомобилен спорт. „Искам да изкажа възхищението си за бързината, с която той се адаптира към автомобила си и започна да печели състезание след състезание, включително и рали България”, сподели Иван Тодоров.

„Изключително съм щастлив, че имам възможността да празнуваме заедно с вас нашата шампионска титла. Казвам нашата, защото тя е дело на екипен успех. Рали спортът е отборен спорт и без екипната работа, заедно с моя навигатор, успехът е невъзможен. Благодаря на екипа на братя Исаеви за техническата и логистична помощ, която ни оказаха,  както по време на подготовката, така и по време на състезанията. Благодаря на нашите партньори „Еуратек”, на всички спонсори, на феновете и на нашите приятели, които ни подкрепяха през цялото време”, сподели шампионът Мирослав Ангелов.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Гошо хубавеца
    28.03.2019 15:20
    и все още не функционира!