Шпионски СНИМКИ разкриха фейслифт версията на Skoda Karoq

  • 17.06.2020 8:05 /
  • 1836 /
  • 0
Шпионски СНИМКИ разкриха фейслифт версията на Skoda Karoq

Кросоувърът Skoda Karoq се появи на пазара през 2017 година, в качеството на смяна на обичания от купувачите Йети, и вече успя да си изгради име на добър автомобил.

Моделът трябва да се обнови, но, както показват шпионски снимки, производителят в значителна степен ще се придържа в този процес към тактиката на леките и слабо видими обновления. 

Въпреки камуфлажа, скриващ предната и задната част на автомобила, може да се види, че той ще има нова решетка на радиатора и друга форма на фаровете с нова графика. 

Камуфлажът отзад също добре маскира замислите на дизайнерите на Skoda, но очевидно е, че трябва да се очаква обновяване на задните фарове и бронята. 

Въобще, ако автомобилният производител се придържа към типичната формула за рестайлинг на модела в средата на цикъла, то трябва да се очаква серия от конкретн нацелени обновления на салона на Skoda Karoq от 2021 година.

Това, най-вероятно, ще са нова и подобрена информационно-развлекателна система, а като цяло оборудването ще си остане същото. 

Засега не може с увереност да се каже с какви двигатели ще разполага обновения Karoq.

Най-вероятно, двигателите на текущия евроепйски модел, включително 1-литровия и 1,4-литровия бензинови двигтели TSI с мощност от 115 и 150 конски сили, ще бъдат запазени.

Също ще може да се очакват най-малко два различни варианта на дизелови агрегати с обем от 2 литра. Експертите предполагат. че заедно с обновения модел може да излезе и електрическа версия. 

Във връзка с това, че Volkswagen готви хибрдина сисема за T-Roc, напълно е логично Skoda да напрви същото с Карок.

Очаква се фейслифтовата версия на Skoda Karoq да се появи не по-рано от 2021 година.

 

КОМЕНТИРАЙ