Шокиращо ВИДЕО запечата как влак отнесе Fiat c шофьорка пред очите на мъжа й

  • 05.11.2020 9:20 /
  • 19472 /
  • 1
Шокиращо ВИДЕО запечата как влак отнесе Fiat c шофьорка пред очите на мъжа й

Да види човек как влакът блъска и влачи семейната кола по релсите, а в нея се намира любимата съпруга, това  енаистина нещо много страшно Жител на бразилския щат Рио де Жанейро е преживял всичко това на железопътен прелез в района на Виста Алегре.

По някаква неизвестна причина автомобилът е спрял на пътя - или поради липсата на опит в шофирането от водачката, или поради проблеми в механичната трансмисия.

Потребителите в мрежата, след десетки гледания на видеоклипа, споделят, че според тях като намалява скоростта, преди преминаването, жената е отпуснала съединителя толкова много, че колата е изключила и след това в паниката жената не е успяла да запали двигателя.

ВИДЕО запечата как влак с пълна скорост помете тир, застанал на релсите

Влакът е бил наблизо и мъжът е скочил от предната пътническа седалка, за да избута колата от релсите. Скромна подкрепа, по-скоро морална, отколкото реална, е осигурена и от преминаващ велосипедист, но това не е достатъчно, за да накара фиата да се движи.

Половин секунда преди локомотивът да отнесе автомобила, мъжът успява да скочи встрани и, стиснал главата си с ужас, наблюдава инцидента. За негово щастие, обаче, всичко се разминава без кръв, а само със силни вдлъбнатини в каросерията на колата. Самата жена се е отървала само с уплаха. Заслуга за това е на машиниста, който успява да забележи навреме препятствието по релсите и да натисне спирачката. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • бачо Кольо
    05.11.2020 19:27
    Ха-ха-машиниста натиснал спирачката!По голяма тъпотия не бях чел!Спирачката на влака се задейства с ръка бе тъпунгериски журналисти!