Шокиращо: Мъж изпочупи кола с чук и удари две жени заради паркиране ВИДЕО 18+

  • 01.08.2020 10:20 /
  • 46306 /
  • 6
Шокиращо: Мъж изпочупи кола с чук и удари две жени заради паркиране ВИДЕО 18+

Много неприятен инцидент е станал в руския град Брянск, съобщават световните издания. Жителите на сграда постоянно паркирали автомобилите си под прозорците на един от живущите, което той не харесвал и едва изтърпявал. В един момент конфликтът достигнал ново ниво и завършил с побой и погроми.

В препълнените дворове колите се оставят на всяко свободно местенце, а жителите на домовете, като правило, се отнасят към това с разбиране. Но не всички. Конфликтът с участието на  мъжа в Брянск обаче надхвърлил границите на приличието. Видеото, което се появи в мрежата, улавя неговата кулминация.

На кадрите се вижда, че разгневеният мъж удря две млади жени, а след това се приближава до колата и стоварва тежки удари с чук.

След като жертвите се обърнали към полицията, 37-годишният жител на Брянск обяснил причините за поведението си: този автомобил и преди това е бил паркиран под прозорците на първия етаж на сградата, в която живее. Той изразил недоволството си, след което някой счупил прозореца в апартамента му и чукал на вратата му, плашейки неговите деца.

Брутално отмъщение: Собственик на къща разби чужда паркирана кола ВИДЕО 18+

Мъжът не се ограничил до словесна схватка и наказал противниците си. Нападателят ударил жените никога досега не е бил съден. Сега полицията се занимава с инцидента и щетите по превозните средства. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Амбър
    02.08.2020 14:10
    Такива неуредици има само при рамките и у нас......а всичко е супер простичко.....цял свят го е направил!!! Всяка кола си има място на домуване......те и нашите имат, но ние идиотите не спазваме нищо!!! Всеки си има парко място и си го знае......просто като фасул!!!
  • joro
    02.08.2020 18:40
    Tova e demokkaciq в действие ! Скачайте по площадите и псувайте друугите .Криво разбирате демокрацията-на вуте да му е зле!
  • duka
    03.08.2020 10:53
    е от тези сме взели много :) а искат и още да взимаме от тях, е мерси,,,,
  • Кокошки
    04.08.2020 1:07
    Така им де пада на квачките и в бг трябва да вземат да се чупят колите на богаташите
  • Хари
    04.08.2020 9:35
    Помярска работа, големия мъж.... Д
  • Хари
    04.08.2020 9:36
    Нема що, големия мъж.... Дано се е намерил некой да му отвори главата....