Шофьор паркира неправилно и му спретнаха жестоко отмъщение СНИМКИ

  • 22.09.2019 9:50 /
  • 47314 /
  • 0
Шофьор паркира неправилно и му спретнаха жестоко отмъщение СНИМКИ

Необичайният случай е от британската столица Лондон. Няколко поредни дни собственик на Ford Focus си паркирал колата директно върху тротоара. Ако беше жител на София, щеше да дойде "паяк" и да вдигне неправилно паркираната кола.

Но в Лондон често е различно. Там всички, от кралицата до портиера, с удоволствие демонстрират фин английски хумор. Пътните работници са постъпили свръхделикатно.

Те барикадирали форда, като го заобиколили с дървени стълбове. Разбира се, всичко това било направено в съгласие с местните власти. Колата се оказала блокирана. Според информацията на "Дейли Мейл", автомобилът не е помръдвал от мястото си поне две седмици.

Според служители от местните власти, собственикът на Ford Focus паркирал колата си в нарушение, за което многократно е бил уведомен.

Безумно паркиране накара цялата мрежа да онемее! (ВИДЕО)

„Помолихме собственика да премести колата и три пъти оставихме съответното уведомление на предното стъкло, но той не премести колата и нито веднъж не отговори на обажданията на нашия инспектор“, заяви представител на Общинския съвет на квартал Уъндсуърт.

Как шофьорът само с лявото огледало да определи с точност до сантиметър разстоянието до бордюра при паркиране

Представителят на властите също така е потвърдил, че радикалните мерки са предприети в отговор на оплаквания от жители.

Вижте и снимки на същото място от Google Maps от миналата година:

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ