Рядко Ferrari изгоря по време на тест драйв ВИДЕО

  • 27.09.2022 9:16 /
  • 1238 /
  • 0
Рядко Ferrari изгоря по време на тест драйв ВИДЕО

За да си купи спортна кола Ferrari F355 GTB 1994 година производство Тарек Салах е пътувал чак от САЩ до Франция, където се е намирал сребристият автомобил. Пътешествието си Тарек дори е документирал в клипове в Youtube, като в последния, за съжаление, се вижда как колата избухва в пламъци и изгаря до основи. 

Красивият сребрист автомобил на практика изгаря целия, до гол метал. За щастие, потенциалният купувач все още не бил оформил покупката. Това трябвало да се случи след тест драйава на автомобила, по време на който се и случил инцидента. По време на пътуването със злочест край Тарик се возил на седалката на пътника. 

Той разказва, че по време на пътуването той с продавача забелязали малък дим отзад, веднага спрели колата и излезли от нея. След това събитията започват да се развиват стремглаво. 

Трябва да се знае, че Ferrari F355 GTB са печално известни с това, че имат склонност да се палят, пише The Drive. 

Освен няколко подобни епизода, които са документирани в Youtube, други четири коли с били изтеглени заради проблеми с маркучи на горивната система. 

Понякога те са прокарани така, че да пресъхват заради повишената температура и да губят херметичност. В дадения случай всичките маркучи са били сменени с нови, но и дори това не помогнало. 

КОМЕНТИРАЙ