Rolls-Royce създаде уникален "Фантом" за милиардер от Япония СНИМКИ

  • 03.05.2021 9:52 /
  • 6595 /
  • 1
Rolls-Royce създаде уникален "Фантом" за милиардер от Япония СНИМКИ

Английският производител на елитни автомобили Rolls-Royce създаде уникален модел за свой клиент милиардер. В резултат се е получил истински шедьовър. Като резултат наистина може да се твърди, че парите може да гупят всичко, което душата поиска. 

Представете си, че вие сте достатъчно богати, за да се обърнете към автомобилния производител и да му кажете: "Искам да направите за мен точно това".

Именно така е направил и един милиардер от Япония. В крайна сметка на бял свят се появява колата Rolls-Royce Phantom с допълнителното име Oribe.

Автомобилът е разработен в сътрудничество с Hermеs. Ако вие не сте запознати с Hermеs, не се разстройвайте. Компанията произвежда модни аксесоари, от рода на дамска чантичка за 25 000 долара и калъфче за Apple за 1 500 долара. В случай, че имате желание и възможност, винаги може да си ги закупите. 

Phantom Oribe е поръчан от японския милиардер Юсака Маедзава. Вероятно, идеята за колата му е дошла в главата, след като той си е купил частен самолет. 

Той е искал колата, която той нарича сухопътен реактивен самолет, да допълва истинския му реактивен въздухоплавателен съд. Заедно вете компании под негово ръководство обединили усилията си в сферата на създаване на лукса, за да произведат един изключително изискан автомобил. 

Външният вид на колата Oribe има двуцветна каросерия, боядисана в зелено и кремаво. При това зеленият оттенък се нарича MZ Oribe Green.

Цветовете на вдъхновени от колекцията от древна керамика на Маедзава. Да, той също е и колекционер на древни изкуства. 

Компанията Rolls-Royce фактически произвежда и прави ексклузивен този цвят специално за японския милиардер. С цвета ще бъде боядисан и личния самолет на богаташа. 

Интериорът на автомобила 

Интериорът е именно частта, където всичко става ултралуксозно и индивидуално. Специалистите от Rolls-Royce определят интериора като продукт на истинския сблъсък между умувете на дизайнерите. 

Кожата в салона е боядисана в цвета Hermes Enea Green. Интересното е, че предните и задните седалки са с два различни цвята. При това задните са зелени, а предните са в кремав цвят. 

Цветът се нарича Seashell White. За интериора Rolls-Royce използва още облицовка от дърво с открити пори. Облицовката е сложена на вратите, предната и задната конзола, а също е използвана и за масичките за пикник отзад. 

За да не забрави собственикът за сътрудничеството, сътворило уникалната му кола, върху кутията за ръкавици е изписано Habill par Hermes Paris.

Цената на автомобила не е известна. 

Предполага се, че автомобилът струва минимум два пъти по-скъпо от стандартен Phantom.

Цената на базовия модел "Фантим" стартира от 455 000 долара. Phantom Oribe обаче е уникален автомобил. 

Технически характеристики 

Информация за техническите характеристики на колата също не се съобщава. Най-вероятно те не се отличават от тези на стандартния модел, на базата на който е създадена тази ексклузивна кола. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • xa xa xa
    03.05.2021 13:55
    Herms или Hermes ?