Ричард Гиър продава своя уникална кола, за да помогне на пострадалите от войната СНИМКИ

  • 15.05.2022 12:50 /
  • 6645 /
  • 1
Ричард Гиър продава своя уникална кола, за да помогне на пострадалите от войната СНИМКИ

72-годишният известен американски актьор Ричард Гиър е обявил за продажба своя кабриолет Jaguar XK8 от 1999 г., за да помогне на украинците, засегнати от войната с Русия, съобщават световните издания, позовавайки се на платформата за търгове Bring A Trailer.

Посочва се, че кабриолетът Jaguar XK8 от 1999 г. е закупен от Гиър и оттогава е собственост на актьора, като остава в Ню Йорк.

Според информацията, автомобилът е с тапицерия Anthracite Pearl върху кашмирена кожа и разполага с 4,0-литров V8 двигател, съчетан с петстепенна автоматична скоростна кутия. Оборудването включва електрически сгъваем мек покрив, 17-инчови алуминиеви джанти, регулируеми отопляеми седалки, автоматичен климатик и стереосистема Pioneer със CD.

Продаваният автомобил има пробег от 30 000 мили (48 200 км) и се предлага с цялостна документация от производителя.

Стара съветска кола успя да изведе украинци от обсадения Мариупол СНИМКИ

Кабриолетът е боядисан в цвят Anthracite Pearl (PED) и има черен мек покрив с отопляемо задно стъкло. Допълнителните екстериорни детайли включват фарове за мъгла, устройства за измиване на фаровете, електрическа радиоантена и два ауспуха с полирано покритие. Автомобилът не е участвал в нито един инцидент, според информацията от Carfax .

Украинците продължават да купуват суперколи дори по време на войната СНИМКА

"Цялата сума от продажбата ще бъде разделена поравно между World Central Kitchen и Open Arms Ukraine, които са организации с нестопанска цел, помагащи на жертвите на войната в Украйна", се казва в описанието на лота на търга. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Е%и
    15.05.2022 20:08
    Си майката досадницо