Разсекретиха спортния кросоувър на Hyundai за $15 000 преди премиерата СНИМКИ

  • 27.08.2022 9:50 /
  • 10864 /
  • 0
Разсекретиха спортния кросоувър на Hyundai за $15 000 преди премиерата СНИМКИ

В края на юни тази година Hyundai представи обновения компактен кросоувър Venue. А сега, само два месеца по-късно, беше обявено, че към семейството на модела ще бъде добавена "заредена" версия N Line.

Официалната премиера е насрочена за 6 септември, но негови фотографии и характеристики вече изтекоха в мрежата. Известно е, че моделът ще се превърне във флагман на спортната линия на марка. Тя се отличава от стандартната версия по червените акценти по каросерията, броните с алуминиеви накладки и по-спортни въздухоуловители, уголемен заден спойлер и ексклузивни 16-инчови джанти.

Друга отличителна черта на високоефективния кросоувър са двойните хромирани изпускателни тръби, които придават на автомобила по-забележителен звук.

Hyundai представи обновения и още по-брутален кросоувър Palisade СНИМКИ

Върху предните крила, радиаторната решетка и задната врата са поставени и емблеми N Line. В интериора на модела има и червени акценти, а скоростният лост е с логото N. Спортната атмосфера се подсилва от алуминиевите педали и лостчетата за смяна на предавките.

Hyundai Venue N Line ще се предлага с 1,0-литров трицилиндров турбодвигател с мощност 118 к.с. и въртящ момент 172 Nm, съчетан със седемстепенна скоростна кутия DCT и задвижване на предните колела.

Фотошпиони показаха обновения за последен път Hyundai Sonata СНИМКИ

Кросоувърът има индивидуални настройки на окачването и кормилното управление, които осигуряват по-добро управление. Цената на новия автомобил започва от 15 000 щатски долара. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ