Разсекретиха новата Honda CR-V преди официалното представяне СНИМКИ

  • 15.05.2022 9:50 /
  • 16822 /
  • 1
Разсекретиха новата Honda CR-V преди официалното представяне СНИМКИ

Министерството на промишлеността и информационните технологии на Китай публикува информация за следващото, шесто поколение на Honda CR-V преди официалната му премиера. Това включва първите пълни снимки и някои технически подробности.

Автомобилите на снимките изглеждат като цяло същите като в патентните скици, които изтекоха в Мрежата още през февруари тази година. Високопроходимият автомобил ще получи по-тесни фарове, нови брони, решетка и странични огледала.

Размерите на новия CR-V, произвеждан в завода на съвместното предприятие Dongfeng Honda, са 4703x1866x1690 мм, а разстоянието между осите е 2700 мм.

Съответно автомобилът става по-дълъг, по-широк и по-висок от своя наследник, а междуосието също се увеличава.

В документите се споменава и теглото от 1685 кг и познатият вече 1,5-литров турбо четирицилиндров двигател със 193 к.с., който е комбиниран с вариатор и може да достигне максимална скорост от 188 км/ч.

Рядка Honda без пробег бе продадена за рекордна сума СНИМКИ

Между другото, на фотографиите са показани едновременно два варианта: петместен със задвижване на всички колела и 18-инчови джанти и седемместен без емблемата AWD на задната врата и със 17-инчови джанти.

Honda показа новия Civic за страните от Европейския съюз СНИМКИ

Официалната премиера на новата Honda CR-V предстои през следващите месеци. Вероятно международната версия на модела ще има минимални разлики с китайската версия, поне по отношение на дизайна.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • хондаджииска рав4
    15.05.2022 17:53
    ама късна