Разкриха как са снимали каскадите с колите от "Бързи и яростни" 9

  • 12.05.2021 6:34 /
  • 2330 /
  • 0
Разкриха как са снимали каскадите с колите от "Бързи и яростни" 9

Деветият филм на франчайза "Бързи и яростни" вече бе отлаган няколко пъти заради пандемията, но съвсем скоро, а по-точно през юни, лентата ще види бял свят. За съжаление, франчайзът не се връща и в деветата си част към своите корени - нелегалните автомобилни състезания. 

Нас ни очакват обаче много взривове, боеве и дори суборбитален полет. 

За щастие, автомобилите все още са в центъра на картината. Във филма обаче върху тях ще се издевателстват по всевъзможни начини. Някои каскади във филма обаче са твърде реални, докато някои са резултат от обикновена компютърна графика. 

Ако някога сте играли Carmageddon или Twisted Metal,  то на вас ще ви се хареса автохаосът, показан в новия филм. Но не трябва да се забравя, че това е само една фантазия, безобидно развлечение. 

В снимките са участвали куп професионалисти. Да вземем, например, четирисекундната сцена, в която Toyota GT86 прелита през сграда.

Режисьорът на филма уточнява, че за подготовката на този епизод са били необходими не по-малко от осем месеца, а снимките са отнели 4 дни.  

Деветата част на "Бързи и яростни" няма да е последната. Вече е обявено, че франчайзът ще има 10-а и 11-а част, като това ще е своеобразен негов двусериен финал. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ