Разграбиха за минути новия мотоциклет на Harley-Davidson ВИДЕО

  • 19.05.2022 10:50 /
  • 18122 /
  • 2
Разграбиха за минути новия мотоциклет на Harley-Davidson ВИДЕО

Марката Livewire за електрически мотоциклети на Harley-Davidson разкри свой втори модел с име S2 Del Mar.

Машината беше представена в предварителна лимитирана серия - Launch Edition, която беше разграбена за броени минути, пише auto-press. Launch Edition S2 Del Mar се разпродаде за по-малко от 18 минути и имаше препоръчителна цена на дребно от 17 699 щатски долара.

Livewire се стреми към MSRP от $15 000 за производствената версия и в момента кани феновете си да регистрират интерес. Пълната производствена версия ще последва скоро с примамлива цена от $15 000.



Плановете за производството на електрически мотоциклети на Harley-Davidson - Project Livewire бяха разкрити за първи път през 2014 г., но минаха още четири години до пускането на готова за производство машина и почти още една година, преди тя с цена от около 30 000 долара да влезе в продажба.

Livewire получи малко ребрандиране и доста по-ниска цена в средата на 2021 г. С втория модел цената за влизане в е-мото вселената на Livewire отново е намалена за S2 Del Mar.

Изданието Launch Edition бе ограничено до производство от само 100 мотора и наличността наистина свърши много бързо. То се предлага с ексклузивни графики и боя "Jasper Grey или Comet Indigo".

Новият електрически мотоциклет дебютира с новата мащабируема и модулна ARROW архитектура на Livewire, където собствената батерия, мотор, системи за зареждане и управление съставляват голяма част от действителната структура на шасито.

Harley-Davidson представи новия си изключителен Sportster S ВИДЕО



Компанията обявява мощност от 80 к.с. (59,6 кВт), спринто 0-60 мили в час (0-96 км) за 3,5 секунди или по-малко, но на този етап не се споменава максимална скорост. А батерията трябва да е добра за изминаване на 100 мили (160 км) градско каране, на базата на процедурата за тестване на обхвата на каране SAE J2982.

Моторът от 105 к.с. и батерията от 15,5 кВтч на по-стария брат на Del Mar предлагат спринт за три секунди и градски пробег от 146 мили (235 км) за сравнение.

Вторият модел на Livewire се движи на 19-инчови колела отпред и отзад, персонализирани гуми Dunlop DT1. Джантите са отляти от алуминий, със „сводести и заострени спици дизайн насърчаващ страничната твърдост за подобрена производителност на управление“ и покритие, вдъхновено от печатни платки.



Късата опашна секция с тънка седалка и късо кормило в стил тракър осигуряват изправена стойка за каране. Очаква се Del Mar да наклони везните с под 440 фунта (199,5 кг), което го прави с около 25 процента по-лек от Livewire One.

Продава се военен Harley-Davidson от времето на Втората световна война ВИДЕО

Това е всичко, което знаем за момента, без съмнение по-подробни спецификации ще бъдат разкрити по-близо при пускане на истинското серийно производство.

Производството ще бъде съсредаточено във фабриката на Harley-Davidson в Йорк, Пенсилвания, а доставките трябва да започнат през пролетта на Северното полукълбо на 2023 г. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Чироза
    19.05.2022 15:51
    Айде тук с месечна заплата си купи мотор.
  • PaulaFox
    21.05.2022 18:02
    ❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062