Разбиха на пътя най-бързото BMW в историята СНИМКИ

  • 06.08.2022 12:50 /
  • 98193 /
  • 1
Разбиха на пътя най-бързото BMW в историята СНИМКИ

Лимитираната серия на спортното купе BMW M4 CSL беше представена през май тази година, а производството му започна през юли.

Първите екземпляри на модела току-що започнаха да пристигат при собствениците. Един от тях обаче вече е бил смазан при инцидент.

Снимка от мястото на инцидента е споделена от потребителя на Instagram NoorJosef. Няма точна информация за мястото на произшествието и кой е извършителят на инцидента. Но това не се отразява на крайния резултат - автомобилът е претърпял сериозни щети.

Както можете да видите на снимката, ударът е бил в задната част. M4 е с разкъсана броня, счупени светлини, повредени колела и окачване.

Имайки предвид факта, че силата на удара е изхвърлила автомобила от пътя, вероятно е повредена и предната му част. Заслужава да се отбележи също, че въздушните възглавници в салона са се задействали. Ако съберете всичко това, ще получите доста сериозна сметка за ремонт.

Цената на BMW M4 CSL започва от 140 000 долара. Само 1000 екземпляра ще бъдат произведени от модела. Той е посветен на 50-годишнината на BMW Motorsports.

Брутална катастрофа: Кола бе смачкана между два камиона, а след това... ВИДЕО

Спортният автомобил е оборудван с 3,0-литров шестцилиндров двигател с турбокомпресор с мощност от 550 к.с. и 650 Nm въртящ момент.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Будала
    06.08.2022 20:34
    давам 10 кинта за тва. Да ми го стварят пред общината да дразня народа.