Пуснаха автомобил и за онези женски дни ВИДЕО

  • 26.05.2022 8:47 /
  • 8247 /
  • 1
Пуснаха автомобил и за онези женски дни ВИДЕО

Great Wall ORA се реши на специален маркетинг, който може да предизвика буря от критики на Запад. ORA пусна нов автомобил с името Ballet Cat, който не само, че прилича на бръмбара на Volkswagen, но и бе провъзгласен за "най-сексисткият в света", както вече го кръстиха чуждестранните медии. 

Режимът "Топлината на мъжа" е разработена специални за "онези дни". Автомобилният производител обяснява, че в онова време жените може да се почувстват студени тръпки, а след това и да изпаднат в "паника".

Но в новия автомобил те ще могат с едно докосване на копчето да активират "топлината на мъжа". 

Не, от панела с приборите няма да излезе някой "мускуляга с интензивно лицево окосмяване", а просто се променя работата на климатичната система, сгрявайки специално водача. 

Автомобиль «для этих дней» поступил в продажу

Също така в колата има таен отсек за жени, където да се крие "ексклузивната козметична чантичка". Освен това, има и огледало за грим с доста голям размер, а осветлението е настроено така, че да е максимално удобно при слагане на грим. 

Автомобиль «для этих дней» поступил в продажу

Главното обаче е това, че автомобилът притежава селфи камера, способна веднага да качва снимките и видеата в мрежата. Не се е разминало и без "режим на шофиране за дами". В пакета влизат още адаптивен круз контрол, паркиране с гласово управление и активация на задния ход с глас. 

Всичките тези функции, включително и тайния отсек, биха могли да послужат и на мъжете - само трябва да ги именуваме по друг начин. ORA обаче е решила да се откаже от половината си купувачи, посочвайки в рекламата на постъпилия в продажба в Китай автомобил, че той е изключително само за жени. 

Вероятно, компанията скоро може да изкара и кола "само за мъже", в която денонощно ще се излъчва спорт и ще има диван вместо предни седалки. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • PaulaFox
    27.05.2022 14:37
    Здрaвейте) Kазвам cе Пaула, нa 24 гoдини cъм) Бъдeщ cекс мoдел 18+) Oбичам гoлите cнимки) Мoля, oценете cнимките ми нa: https://ja.cat/id398062