Публикуваха първите шпионски СНИМКИ на новия Audi A8

  • 15.01.2021 8:50 /
  • 16855 /
  • 0
Публикуваха първите шпионски СНИМКИ на новия Audi A8

Фотошпиони са публикували първите фотографии на обновения Audi A8. Въпреки че прототипите на очаквания автомобил са замаскирани, очевидно е, че промените във външния вид на флагмана ще се окажат чисто козметични.

Големият седан ще получи различни фарове и светлини, преработена радиаторна решетка и леко ретуширани брони.

След рестайлинга, Audi A8 ще разполага със матрични светодиодни фарове със сложна форма, както и с отделен блок дневни светлини в долната част - подобни се използват при новите A3 и кросоувъра e-tron.

Решетката на радиатора с хоризонтални ламели ще бъде заменена и дизайнът ще се различава в зависимост от конфигурацията. Подобренията на задната част на автомобила ще бъдат по-малко значителни, но седанът ще има модерни светлини с органични светодиоди и „светлинен подпис“.

Сравниха Audi RS6 и Tesla Model 3 в яростна драг битка ВИДЕО

Очакваните технически промени - дебютът на модернизираната plug-in хибридна версия на A8 TFSI e с увеличена тягова батерия, както и разширяване на гамата от двигатели поради модификацията с W12. Многоцилиндровият двигател ще бъде оборудван с ултралуксозна версия Audi-Horch, потенциален конкурент на Mercedes-Maybach.

Потребителите в мрежата принудиха Audi да се извини за своя реклама СНИМКА

Audi не планира да пусне изцяло електрически A8, така че можем да очакваме по-нататъшно разширяване на гамата от хибриди и дебют на "заредена" бензино-електрическа топ версия на S8 Plus.

Световната премиера на обновената Audi A8 вероятно ще се състои през втората половина на годината, а на повечето пазари моделът ще се появи през следващата година. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ