Първи шпионски СНИМКИ на очаквания нов Volkswagen Tiguan СНИМКИ

  • 19.06.2022 9:50 /
  • 7048 /
  • 0
Първи шпионски СНИМКИ на очаквания нов Volkswagen Tiguan СНИМКИ

Volkswagen Tiguan, един от най-популярните кросоувъри на марката в Европа, се подготвя за смяна на поколенията.

Новият модел е бил забелязан от изданието Carscoops по време на тестове в Алпите - в обективите на фотошпионите е попаднало тестово "муле", така че все още не е възможно да се направят заключения за промените в екстериора на модела.

Журналистите са изяснили, че Volkswagen тества електрическа версия на Tiguan, за което свидетелстват липсата на радиаторна решетка и изпускателни тръби.

Преди няколко години се предполагаше, че следващото трето поколение на Tiguan може да бъде радикално променено: ъгловата му форма ще бъде заменена с обтекаема каросерия с наклонен покрив, а оптиката му ще бъде оформена като електрическата гама на ID.

Разкриха загадката на странните стикери над калниците на Volkswagen Golf

Няма да разберем със сигурност в рамките на следващата година или две. Междувременно Volkswagen все още е в ранна фаза на тестове, при които използва каросерията на сегашното поколение с някои модификации.

Няма информация за двигателите, въпреки че по-рано се предполагаше, че новият модел ще се задвижва от агрегатите от осмото поколение на Golf. Въпреки това Carscoops предполага, че Volkswagen ще предложи също така и изцяло електрически вариант за третото поколение на Volkswagen Tiguan.

Volkswagen показа създаването и екстремното тестване на новата си легенда ВИДЕО

Новият автомобил ще дебютира не по-рано от 2024 г., а първата официална информация може да се очаква още през 2023 г. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ