Първи СНИМКИ на салона VW Transporter T7

  • 30.09.2020 8:29 /
  • 2435 /
  • 0
Първи СНИМКИ на салона VW Transporter T7

Интериорът на минивана до голяма степен напомня салона на новия Volkswagen Golf - изображене на хечбека дори се вижда на раблото с приборите. 

В Европа в момента протичат изпитанията на различни версии на новия VW Transporter T7. Той е бил забелязан, минимум, в две различни европейски страни. 

При това фотографите са успели да направят и снимки на салона. 

Ако внимателно се загледате в дигиталното табло с приборите, то ще забележите, че на него не е изобразен ван или миниван, а хечбека Golf осмо поколение.

Също така може да се види козирката на таблото, която не се вписва по никакв начин в общия стил. Това повече прилича на временно решение, защото то не покрива екрана на панелла. 

И двата прототипа са снабдени с хибридни силови установки с възможност за зареждане от обикновенната електрическа мрежа. Вероятно, в основата им лежи 1.4-литров турбиниран двигател. Подобна силова установка се слага на Golf GTE, а също и на Octavia, Мощността ѝ е доста внушителна - 245 конски сили. 

За вана инженерите може да променят настройките на хибридната система, за да може тя да съответства по-добре на изискванията към търговския модел, създаден за превоз на пътници или тежки товари. 

Но, както често се случва, хибридът най-вероятно няма да се появи в продажба веднага, а половин година след излизането на поколенето на пазара. 

 

КОМЕНТИРАЙ