Първи СНИМКИ на новия тайнствен кросоувър на Ford

  • 15.11.2018 9:20 /
  • 17121 /
  • 2
Първи СНИМКИ на новия тайнствен кросоувър на Ford

В мрежата се появи фотография от презентацията на американската компания, на която се вижда новият кросоувър. Какво точно представлява този модел все още не е известно.

Обликът на автомобила не прилича на нито един от съществуващите модели на компанията, което означава, че говорим за нов модел, още повече, че по-рано Ford обеща да пусне на пазара два SUV наведнъж.

Визията на новия кросоувър е изпълнена в ретро стил: има ъгловат корпус, кръгли фарове с LED светлини и двуцветна боя по тялото на машината.

Разбиха нов и стар Ford Fiesta в челен сблъсък, вижте нагледно сравнение на безопасността (ВИДЕО)

Представителите на компанията отказват да коментират, а мненията в интернет са разделени. Някои смятат, че това е новият Ford Bronco, който компанията ще възроди през 2020 г. За основата на автомобила трябва да послужи като пикапът Ford Ranger. Другата част от потребителите е уверена, че кросоувърът е построен на платформата на четвъртото поколение на Focus и в чуждестранната преса вече е получил псевдонима Baby Bronco.

Ford показа движението по пътищата на бъдещето. Без светофари (ВИДЕО)

Фотографиите на кросоувъра са представени на конференцията на дилърите на Ford в Лас Вегас, където е било показано и новото поколение на Ford Explorer, купето Ford Mustang Shelby GT500, обновеният Escape и нов електромобил. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Хаха
    15.11.2018 11:19
    кръстоска между миникупър и рейнджровър
  • nqkoi
    15.11.2018 20:30
    Tainstveniiat crossover se okaza kopie na Toyota FJ Cruiser.