Първи СНИМКИ на новия Opel Grandland X

  • 24.03.2021 8:42 /
  • 12952 /
  • 0
Първи СНИМКИ на новия Opel Grandland X

Opel постепенно адаптира технологиите си към PSA. В частност, разработен е нов език на дизайна, с който вече се обзаведе кросоувърът Opel Mokka.

Сега свеж нов вид ще получат и другите модели на компанията. В частност, представеният наскоро в Русия Grandland X, който ще се продава там за 1 989 000 рубли (около 44 000 лева).

Прототипът на обявения Grandland X в момента преминава тестове на пътя с малко количество камуфлаж, което означава, че премиерата ще е доста скоро. 

Въпреки маскировката, добре се виждат новите фарове и решетката на радиатора между тях. Предната броня пък има доста голям въздухозаборник в центъра. 

Обърнете внимание, че колесните арки на тестовия автомобил също са скрити от камуфлаж, което означава, че не само предницата и задницата на кросоувъра са били подложени на помени. 

Заедно с обновленията кросоувърът ще се избави и от някои неща - от буквата "Х" в името си, както това се случи с новата Mokka и обновения Crossland.

Може да се очакват и промени под капака. До сега кросоувърът се предлагаше с двигател с работен обем от 1.6 литра и мощност 150 конски сили. 

КОМЕНТИРАЙ