Първи шпионски СНИМКИ на очаквания обновен Subaru Forester с различен дизайн

  • 18.12.2020 8:50 /
  • 2284 /
  • 0
Първи шпионски СНИМКИ на очаквания обновен Subaru Forester с различен дизайн

В момента сегментът на кросоувърите е най-бързо растящият на пазара. Той се попълва с нови автомобили почти ежедневно, така че производителите трябва да актуализират своите модели често, за да останат актуални.

Точно такава е съдбата на Subaru Forester, петото поколение на който дебютира през 2018 година. Въпреки факта, че кросоувърът Subaru все още изглежда свеж, производителят се е наложило да променя дизайна, за да увеличи конкурентоспособността.

Новият автомобил, частично покрит с камуфлаж, вече е излязъл на пътя за тестване и е попаднал в обективите на фотошпионите. Камуфлажът прикрива само предната част и арките на колелата. Тоест именно тези места на кросоувъра са претърпели промени.

Съдейки по фотографиите, новият 2022 Subaru Forester ще получи преработена решетка, обновени светодиодни фарове и офроуд обвес, който придава на кросоувъра по-суров вид.

Продава се уникален Subaru Impreza от 1998 г. с почти нулев пробег СНИМКИ

Също така зад камуфлажа са прикрити арките на колелата, които са станали по-широки и вероятно са получили нови пластмасови накладки. Задната част на автомобила вероятно е е останала непроменена, тъй като върху нея няма и намек от камуфлаж.

Най-вероятно производителят ще се ограничи до фейслифт, тъй като технически кросоувърът е напълно съобразен със съвременните тенденции. В салона на Subaru Forester може да се очаква актуализирана мултимедийна система.

Subaru представи своя най-впечатляващ седан - СНИМКИ и всички подробности

Двигателят и трансмисията също ще се пренесат в обновения Forester от предишния модел. Става въпрос за 2,5-литров четирицилиндров агрегат, който работи с вариатор.

Някои издания, позовавайки се на вътрешна информация, обаче предполагат, че моделът ще получи и версия с 1,8-литров турбо двигател. Обновеният кросоувър ще бъде представен в средата на 2021 г. и ще излезе на пазара през 2022 г. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ