Първи официални СНИМКИ и характеристики на новия Renault Twingo

  • 26.01.2019 9:50 /
  • 6631 /
  • 1
Първи официални СНИМКИ и характеристики на новия Renault Twingo

Заедно с пролетта, наближава и мартенското автомобилно изложение в Женева - може би най-голямото събитие за представяне на нови европейски марки. Новият Renault Twingo обезателно ще се появи там, но вие можете да го видите още сега.

Мнозина ще кажат, че нищо не се е променило. Но внимателен поглед ще забележи новата предна броня, новите LED фарове, 16-инчовите джанти, модифицираните задни светлини и новия цвят на корпуса - Mango Yellow. Решетката, разбира се, също е ясно забележима. В предната броня се появява нов широк въздухоуловител.

Трябва задължително да се отбележи, че в обновения Twingo просветът е намален с 10 мм в сравнение с модела от предишната година. Поради това намалява коефициентът на съпротивление и съответно разходът на гориво.

Тест драйв: Как зарежда и се движи електрическият автомобил Renault ZOE в София

Интериорът на новия Renault Twingo впечатлява с обновена централна конзола с преработено оформление на детайлите свързани с управлението и увеличена база от опции. Топ вариантът на автомобила ще предложи подобрена мултимедийна система Easy Link с 7-инчов сензорен екран (Android Auto и Apple CarPlay) и нова тапицерия на седалките. Също така в салона има и още някои други малки промени.

Renault показа eлектромобил за $8000 (СНИМКИ)

Гамата от двигатели включва турбодвигател от 0,9 литра с мощност от 95 к.с. и еднолитров атмосферен в два варианта с мощност от 65 к.с. и 75 к.с., заедно с 5-степенна механична трансмисия. Турбодвигателят е комбиниран с 6-степенна автоматична трансмисия. Ще се предлага като вариант и Twingo GT.

Цените най-вероятно ще бъдат обявени по-късно, малко преди премиерата в Швейцария. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Ку-Ку
    26.01.2019 11:30
    Колкото е по-малък пътният просвет, толкова по-плитки дупки и ниски бордюри, ще му причиняват щети.