Представиха супер евтин компактен ван СНИМКИ

  • 19.07.2020 10:20 /
  • 13816 /
  • 1
Представиха супер евтин компактен ван СНИМКИ

Съвместното предприятие SAIC-GM-Wuling пусна нов компактен ван с названието Hong Guang V 1.2L. Тази марка е доста популярна на китайския пазар, за което свидетелстват статистическите данни за продажбите. Ежегодно брендът продава около 4,5 милиона автомобила.

Компактният ван е дълъг 4425 мм, широк 1670 мм, висок 1860 мм, а междуосието е 2850 мм. Той ще се произвежда в пътническа версия със салон от три реда, както и като фургон с две места за сядане.

И двете версии на Hong Guang V 1.2L са оборудвани с 1.2-литров „атмосферен” двигател мощност 76 к.с. и въртящ момент от 110 Nм., както и с петстепенна скоростна кутия.

Обемът на товарното отделение на микрована в корпуса на фургон достига 4300 литра. Товаренето и разтоварването могат да се извършват както от задната част на модела, така и през страничната плъзгаща се врата.

Toyota представи най-малкия си кросоувър, който е и с пълно задвижване СНИМКИ

Новият автомобил е оборудван с независимо задно окачване, антиблокираща спирачна система с EBD, електроусилвател на волана, както и и въздушна възглавница за водача. Що се отнася до пътническата версия, то тя е оборудвана с климатичен контрол, електрически стъкла и допълнителна въздушна възглавница.

Шофьор почупи новия си миниван веднага след като го подкара в автосалона ВИДЕО

Привлекателността на този компактен ван обаче се състои не толкова във външния му вид и оборудването, а в ниската му цена. В базовата версия новият автомобил ще струва 6135 долара, а за най-добрата със седемместен салон и максимално оборудване, ще трябва да се платят 6707 долара. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • КОКО
    19.07.2020 14:18
    Какъв е този "атмосферен " двигател?