Представиха официално обновения и технологичен Volkswagen Caddy ВИДЕО

  • 22.02.2020 10:20 /
  • 2332 /
  • 1
Представиха официално обновения и технологичен Volkswagen Caddy ВИДЕО

Петото поколение на Volkswagen Caddy, представено в Дюселдорф, е изградено на новата модулна платформа Modular Transverse Matrix (MQB).

Машината е напълно обновена отвън, но е запазила приемствеността на своя предшественик и както преди е лесно разпознаваема. Има и подобрена аеродинамика - коефициентът Cx е намален от 0,33 на 0,30.

В своите топ версии машината е получила светодиодни предни фарове и задна оптика, странични плъзгащи се врати с електрическо задвижване и панорамен покрив от 1,4 квадратни метра. Вътре водачът ще оцени напълно цифровия набор от инструменти и безключовия достъп Keyless Access (за кратко Kessy).

Мултимедийната система има два дисплея за избор - 6,5 или 10 инча. Както и преди, автомобилът се предлага в товарната версия Сargo, както и в чисто пътническия MPV - тук са достъпни версиите Style и премиум Life. Модификацията Maxi вече побира два евро палета.

Volkswagen с нов модел на базата на Тигуан

Шест от 19-те системи за помощ на водача на Caddy са чисто нови. Сред тях е Travel Assist, който за първи път е инсталиран на търговското превозно средство на Volkswagen, улеснявайки шофирането в целия диапазон на скоростта.

Във връзка с Travel Assist, модернизираният многофункционален волан на Caddy е оборудван и с много чувствителни сензори, които реагират дори на леко докосване.

Volkswagen се сбогува с "костенурката" с емоционално ВИДЕО

Сега на новия Caddy е налична и системата Trailer Assist, вече позната от Crafter, която улеснява маневрирането с ремарке, включително на заден ход. Автомобилът е оборудван и със системите Side Assist и Rear Traffic Alert.

Обновената машина е оборудвана с нови 4-цилиндрови двигатели, които отговарят на екологичните стандарти Euro 6 2021 г. и са оборудвани с филтри за твърди частици.

Предлагат се във версии с мощност от 75 до 122 к.с. Има два каталитични конвертора и двойно впръскване AdBlue - всичко това значително намалява емисиите на азотен оксид (NOx). Тези двигатели правят Caddy TDI един от най-чистите в света в своя клас.

Има и бензинов двигател TSI с 116 конски сили, както и версия на природен газ TGI. В сравнение с предшественика си, разходът на гориво е намален с 12%./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • firebg
    24.02.2020 10:07
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/