Представиха най-мощната и бърза Toyota RAV4 в историята СНИМКИ

  • 21.11.2019 9:50 /
  • 8164 /
  • 0
Представиха най-мощната и бърза Toyota RAV4 в историята СНИМКИ

Популярният кросоувър RAV4 се асоциира с много неща, но не и със страхотна динамика и бързо шофиране. И ето изненада: Toyota официално пуска нова версия на RAV4 с ускорение от 0-100 км / ч за 6 секунди.

На международното автоизложение в Лос Анджелис преминава премиерата на едновременно най-бързата и най-екологична модификация на новата Toyota RAV4 2020. 

 Тя се нарича Toyota RAV4 Prime е оборудвана с 2,5-литрова бензинова "четворка" с мощност от 176 к.с. и четири два електрически агрегата, като общата мощност е 306 к.с.. Това, както вече споменахме, позволява ускоряване до до 96 км / ч (60 мили / ч) само за 5.8 с. По този начин кросоувърът става вторият най-бърз модел на Toyota след Supra.

Toyota представи малкия си семеен кросоувър Raize ВИДЕО

Друг важен детайл, върху който фокусират вниманието от Toyota, е резервът за пробег, базирайки се само на електрическите агрегати. Благодарение на новите компоненти на електрическите силови установки, показателят се увеличава до 63 км, което е рекорд в тази категория SUV с Plug-In технология.

В допълнение, RAV4 Prime за първи път за този модел получава като опция цветен проекционен дисплей. По принцип новият продукт ще бъде представен в две версии SE и XSE, които са добре оборудвани.

Нова Toyota бе смачкана при катастрофа, но се случи нещо изумително (ВИДЕО)

Базисно те ще имат 18-инчови джанти, оригинална решетка и нов преден сплитер, отопление и електрически предни седалки, следене на слепи места и 7-инчова медийна система с поддръжка за Apple CarPlay и Android Auto. Обемът на багажника остава същият - 580 литра. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ