Полицай конфискува мотоциклет и след това втрещи мрежата (ВИДЕО)

  • 21.04.2019 9:50 /
  • 10544 /
  • 0
Полицай конфискува мотоциклет и след това втрещи мрежата (ВИДЕО)

Нюйоркски полицай се посрами пред улична тълпа и колеги, както и в интернет (след публикуването на кадрите), когато решил самостоятелно да предаде конфискуван мотоциклет на наказателния паркинг.

Според информацията на The New York Post, служителят на реда Брайън Хинтън и колегите му намерили изоставен мотоциклет на кръстовище. Малко по-рано в полицията било получено съобщение, че някой пътува с незаконен мотоциклет и без каска около града, така че полицаите тръгнали да проверят случая.

Ще се спукате от смях като видите какво направи този мъж на пътя (ВИДЕО)

Това, което се случило след това, предизвикало много въпроси към полицията, тъй като решението да се транспортира мотоциклета самостоятелно, както доказва това видео, се оказва не много успешно.

В резултат на самостоятелното решение на Брайън Хинтън е разбит мотоциклет, както и автомобил Cadillac, който стои на светофара, получава повреди, а самият „герой“ също пострадал - наранил е рамото си.

Компилация от страховити катастрофи и инциденти с камиони (ВИДЕО)

Полицията в Ню Йорк съобщава, че Брайън е действал в рамките на своите пълномощия и протокол - когато няма свободен евакуатор за транспортиране на конфискуваното оборудване, полицаите имат право самостоятелно да го предадат в наказателната площадка. Но в този случай, изглежда, би било по-добре да се изчака за машината за транспортиране. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ